HolidayTracker - NBTC-NIPO Research
Foto: © Caroline Selfors via Unsplash

CVO HolidayTracker

HolidayTracker: meer dan 15 jaar vakantiedata op een rij!

Wilt u uw eigen analyses maken? Dat kan in de CVO HolidayTracker. Dit is een online database met gegevens over het vakantiegedrag van de Nederlandse bevolking.

Zelf analyseren

De online tool biedt u toegang tot cijfers over het vakantiegedrag van de Nederlandse bevolking vanaf 2002. Met behulp van dit zeer gebruikersvriendelijke systeem kunt u tijdreeksen, tabellen en grafieken naar eigen inzicht samenstellen.

U kunt uw eigen selecties en kruistabellen maken op een groot aantal vakantiekenmerken. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsland/-regio, vakantieduur, vervoermiddel, logiesvorm, vakantietype, bestedingen en organisatiegraad. Doordat profielkenmerken als leeftijd, woonregio en gezinscyclus in de database zijn opgenomen, is het ook mogelijk om uw doelgroep uit te lichten.

In maart 2020 wordt de database aangevuld met data over het vakantiejaar 2019.

Demonstratie en training

Heeft u belangstelling voor de CVO HolidayTracker? Dan tonen wij graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden die dit systeem biedt.

Wanneer u besluit om de CVO HolidayTracker af te nemen, ontvangt u van ons uitleg gebaseerd op uw wensen en informatiebehoefte.

Kosten

De kosten voor 1 jaar gebruik van de HolidayTracker bedragen € 2.750,- (excl. btw). Dit bedrag is gebaseerd op één gebruiker. Iedere extra gebruiker kost € 350,- excl. btw. per jaar. U kunt de CVO HolidayTracker alleen afnemen als extra module bij het rapport 'Trends & ontwikkelingen op de Nederlandse vakantiemarkt 2019'. Met de CVO HolidayTracker krijgt u toegang tot alle data over het vakantiegedrag vanaf 2002.

Demonstratie

Mocht u belangstelling hebben voor de HolidayTracker, neem dan contact op met Anke ten Velde. Zij toont graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van dit unieke informatiesysteem.

Wilt u een demonstratie van de HolidayTracker?

Neem dan contact op met Anke ten Velde.