Landenrapportage - NBTC-NIPO Research
ross parmly via unsplash
ross parmly via unsplash

Landenrapportage

Landenrapportage

Om u nog beter inzicht te geven in het vakantiegedrag van de Nederlandse bevolking voor uw destinatie, bundelt NBTC-NIPO Research deze gegevens in één overzichtelijke rapportage. Vergelijk de resultaten van uw destinatie met concurrerende bestemmingen.

Vakanties in uw destinatie

Het landenrapport geeft u inzicht in de algemene ontwikkeling van de Nederlandse vakantiemarkt. Daarnaast wordt voor uw destinatie een duidelijk beeld geschetst van:

  • de kenmerken van de vakanties (vakantieduur, seizoen, vervoermiddel, accommodatietype, type vakantie, ondernomen activiteiten, organisatiegraad, zoek- en boekgedrag, bestedingen)
  • het mediagedrag (gebruik van verschillende media ter inspiratie voor de vakantie)
  • het profiel van de vakantiegangers (leeftijd, sociale klasse, gezinscyclus, regio)

Benchmarking

In de landenrapportage zetten we bij verschillende aspecten de resultaten van uw destinatie af tegen andere, concurrerende, landen.

U bepaalt zelf welke concurrerende destinaties er als benchmark in de rapportage worden opgenomen.

Het vakantiegedrag wordt voor iedere bestemming op dezelfde wijze onderzocht, waardoor resultaten tussen bestemmingen een op een vergelijkbaar zijn.

Planning en kosten

U heeft de keuze uit een Nederlandstalig of Engelstalig rapport. De kosten voor de landenrapportage bedragen € 1.750,- (excl. btw), de levertijd bedraagt circa twee tot drie weken. U kunt de landenrapportage alleen afnemen als extra module bij het rapport ‘Trends & ontwikkelingen Nederlandse vakantiemarkt 2019’. Deze rapportage verschijnt in maart 2020.

Meer informatie?