Heeft u een beleids- of marketingvraag? Wij hebben de juiste instrumenten om tot concrete antwoorden te komen. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend briefingsgesprek, om de uitgangspunten helder te krijgen. Hieronder een aantal veel voorkomende vraagstukken.

Branding en communicatie >

Hoe sterk is uw merk en hoe doet u het ten opzichte van uw concurrenten? Voor alle vragen omtrent de communicatie rondom uw merk kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee hoe u het beste klanten voor uw organisatie kunt behouden en winnen.

Positioneringsonderzoek >

Spreekt u consumenten (nog) aan op de juiste behoeften? Wij kunnen dit voor u in kaart brengen en u adviseren over de optimale positionering van uw merk. Emotionele aspecten zijn daarbij essentieel; deze zorgen ervoor dat u zich echt weet te onderscheiden van de concurrent.

Product- en prijsoptimalisatie >

Sluit uw marketingmix aan op de behoeften van de consument? Bent u op zoek naar innovaties of wilt u nieuwe concepten testen? Onderzoek bij de start van optimalisatie- en innovatietrajecten zorgt ervoor dat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Wij kunnen u in verschillende stadia ondersteunen met onderzoek.

Return on investment >

Wilt u inzicht in de effectiviteit van uw campagne(s)? Onze methodes maken inzichtelijk wat uw marketinginspanningen hebben opgeleverd.

Internationaal onderzoek >

Uw vraagstukken kunnen tot over de grenzen reiken. Daarom is het mogelijk om via ons wereldwijd onderzoek uit te voeren. Via één aanspreekpunt in Nederland heeft u toegang tot meer dan tachtig landen.

Bezoekersonderzoek natuurgebieden >

Voor veel provincies, regios en steden is een positieve groenbeleving van bewoners een belangrijke doelstelling. Met investeringen in de recreatieve voorzieningen wordt ernaar gestreefd om groenbeleving te vergroten. Om de juiste beleidskeuzes te kunnen maken is het van belang om inzicht te krijgen in het gebruik en de waardering van de natuurgebieden.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Marieke Politiek.

T: 070 370 53 63

mpolitiek@holland.com
project.general_error_message

Laat uw contactgegevens achter en wij bellen u!