Bij NBTC-NIPO Research voeren wij onderzoek uit, toegespitst op uw informatiebehoefte. Onze expertise rust op drie pijlers:

* Marketingexpertise | door onze jarenlange ervaring (her)kennen wij uw vraagstukken, van destinatie marketing en doelgroepsegmentatie tot campagne-evaluatie en productoptimalisatie.

* Marktexpertise | met onze opgebouwde marktkennis en ons uitgebreide netwerk weten wij wat er speelt in de markt. Wij brengen met onze marktmonitors trends en ontwikkelingen in kaart en hebben hierop een heldere visie. De monitors hebben betrekking op vakantiegedrag, vrijetijdsgedrag, museumbezoek en zakenreizen.

* Marktonderzoekexpertise | marktonderzoek is onze core business. Daarbij kunnen wij gebruik maken van een reeks krachtige en gevalideerde onderzoektools van de wereldwijde Kantar keten.

NBTC-NIPO Research is een joint venture tussen NBTC Holland Marketing en marktonderzoeksbureau Kantar. NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in het binnen- en buitenland. Kantar is een full service, toonaangevend marktonderzoeksbureau en onderdeel van WPP. NBTC-NIPO Research is in 2002 opgericht.