Privacy- en cookieverklaring NBTC-NIPO Research

NBTC-NIPO Research is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van de website van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. NBTC-NIPO Research houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.  

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is NBTC-NIPO Research B.V., gevestigd aan Prinses Catharina Amaliastraat 5, 2496 XD te Den Haag (Nederland).  

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt of anderszins contact heeft met NBTC-NIPO Research, legt NBTC-NIPO Research gegevens vast. NBTC-NIPO Research gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Daarnaast legt NBTC-NIPO Research in het geval van aanmelding voor onze nieuwsbrief gegevens vast om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van NBTC-NIPO Research.  

Hierbij tracht NBTC-NIPO Research rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een e-mail te sturen naar info@nbtcniporesearch.nl.  

Gebruik van cookies 

NBTC-NIPO Research maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. NBTC-NIPO Research maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend ingezet om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.

Afhankelijk van de door u gekozen permissie (functionele, standaard of optimale cookies) worden cookies gebruikt (zie hiervoor de tabel onderaan deze pagina).

De informatie, die geregistreerd wordt in de cookies, wordt niet gedeeld met derden. Daarbij wordt de informatie alleen op globaal niveau gerapporteerd. Het is niet te herleiden naar een specifieke gebruiker.

NBTC-NIPO Research en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan NBTC-NIPO Research geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt. 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy-beleid van NBTC-NIPO Research, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: NBTC-NIPO Research, Postbus 63470, 2502 JL Den Haag. Of per e-mail: info@nbtcniporesearch.nl.  

Wijzigingen 

NBTC-NIPO Research behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van NBTC-NIPO Research. 

Den Haag, 1 januari 2013

Gebruik van Cookies

Naam Domein Inhoud Geldigheid Doel
Functionele cookies
JSESSIONID www.nbtcniporesearch.nl Sessie ID Einde sessie
Standaard cookies
Google Analytics __utma www.nbtcniporesearch.nl Aantal bezoeken, tijd van het eerste bezoek, voorgaande bezoek en huidige bezoek. 2 jaar Analyse bezoekers
Google Analytics __utmb www.nbtcniporesearch.nl Het gedrag van de bezoeker op de website 30 minuten Analyse bezoekers
Google Analytics __utmc www.nbtcniporesearch.nl Het gedrag van de bezoeker op de website Einde sessie Analyse bezoekers
Google Analytics __utmz www.nbtcniporesearch.nl Herkomst van de bezoeker 30 minuten Analyse bezoekers
Optimale cookies
AWSELB bc.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website 1 uur Serveren binnen nbtcniporesearch.nl van op de klant toegesneden advertenties
BCSessionID bc.holland.com Session ID 1 dag Serveren binnen nbtcniporesearch.nl van op de klant toegesneden advertenties
BCReferrerOverrule bc.holland.com Het gedrag van de bezoeker op de website 1 dag Serveren binnen nbtcniporesearch.nl van op de klant toegesneden advertenties
AddThis www.addthis.com Maakt het mogelijk om informatie te delen via e-mail of via sociale netwerken
METRIXLAB www.holland.com Nodigt uit om deel te nemen aan een enquete
Facebook Social Plugins www.holland.com Maakt het mogelijk om een connectie te maken met Facebook
Twitter Badge www.nbtcniporesearch.nl Maakt het mogelijk om de Twitter plugin te tonen

-